Welcome Guest ( Log In | Register )


   
 
Add Reply
> Migration Headaches
Administrator
post Apr 4 2010, 7:30 AM
Post #1


Senior
Group Icon

Group: Site Admins
Posts: 695
Joined: April 22 2007





Unfortunately, the script that does the backup has some problems with character encodings. We are going in the process of restoring their original names but if you do find them, please tell us in this topic.
Go to the top of the page
{§hani}
post Apr 4 2010, 8:39 AM
Post #2


A True Fairy
********

Group: Members
Posts: 2,886
Joined: February 20 2009
From: Another Sky




okay on the look out! *by the way, why is my name so ermm.. how to put this.. stuffed up? its {§haniâ„¢} instead of {§hani} im guessing its to do with the problems with the server?? thats unfortunate (IMG:style_emoticons/default/icon_razz.gif)
Go to the top of the page
Jahnavi
post Apr 4 2010, 9:21 AM
Post #3


Believix Fairy
*********

Group: Former Staff
Posts: 8,090
Joined: April 6 2007
From: India




Lolz. I noticed that too. {Maybe I shall call you Ashania from now on. xD}
Go to the top of the page
Anime Princess
post Apr 4 2010, 9:22 AM
Post #4


Believix Fairy
*********

Group: Honor Members
Posts: 37,985
Joined: May 3 2007
From: Zone 6




lol sha i thought you were a new member lol silly fa-fa
Go to the top of the page
Administrator
post Apr 4 2010, 11:03 AM
Post #5


Senior
Group Icon

Group: Site Admins
Posts: 695
Joined: April 22 2007





QUOTE ({§hani} @ Apr 4 2010, 04:39 PM) *
okay on the look out! *by the way, why is my name so ermm.. how to put this.. stuffed up? its {§haniâ„¢} instead of {§hani} im guessing its to do with the problems with the server?? thats unfortunate (IMG:style_emoticons/default/icon_razz.gif)

Nothing to do with the server, the real problem is the backup script didn't process that correctly (because you use some special characters) so that's why it's glitched out.

I've fixed the problem for you.
Go to the top of the page
CrowSama
post Apr 5 2010, 2:06 AM
Post #6


Freshman
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: March 31 2010





*call it curiosity killed the cat* but I'm just curious as to when this whole process will be done? (I realize this process is like traffic, never know whats gonna try and shove you off the highway) but like a guesstimated time? 2-3 weeks or something?
Go to the top of the page
Jahnavi
post Apr 5 2010, 11:42 AM
Post #7


Believix Fairy
*********

Group: Former Staff
Posts: 8,090
Joined: April 6 2007
From: India




Two to three weeks? Maybe I misread something, but I thought there used to be a little notification up there that said one to two days. xD
Go to the top of the page
CrowSama
post Apr 5 2010, 12:46 PM
Post #8


Freshman
**

Group: Members
Posts: 40
Joined: March 31 2010





Ah, right that lol, Oops I guess I'm blind even with my new glasses!
Go to the top of the page
Jahnavi
post Apr 5 2010, 12:48 PM
Post #9


Believix Fairy
*********

Group: Former Staff
Posts: 8,090
Joined: April 6 2007
From: India




No problem. I just thought I had it messed up. xD
Go to the top of the page
{§hani}
post Apr 6 2010, 7:41 AM
Post #10


A True Fairy
********

Group: Members
Posts: 2,886
Joined: February 20 2009
From: Another Sky




ahh thats better.. but um i lost mah "TM" lol aww If it isnt such a big ask could i have my name chaned to just Shani to avoid all the symbols making my name scrips going nuts again??
Go to the top of the page
dreamywinxgirl94
post Apr 10 2010, 5:51 PM
Post #11


A True Fairy
********

Group: Journalists
Posts: 2,944
Joined: November 7 2008
From: USA




Administrator,

There's another problem. =( I only have Internet Explorer and I can't login here. When I login it says my account is transferring me to login here, but instead the page went back to the guest login page. =( No sign of my account just "Welcome Guest" Login or Register. -_-" I kept doing it again and it still transferring me back to the Guest. =(

I'm at my cousin's house and she has both Internet Explorer and FireFox. So I tried her Internet Explorer and it does the samething kept leading me back to the Guest. =( Then I tried FireFox and it works which lead me here. =) However...I can't login when I'm at home so I can only login at my cousin's house...so I will be gone from here. I love this forum so I hope the problem will get fix.

(Hopefully, I'm not the only one who is having this problem. I bet the users who only have Internet Explorer may lead to the same problem as me.)
Go to the top of the page
{§hani}
post Apr 11 2010, 1:24 AM
Post #12


A True Fairy
********

Group: Members
Posts: 2,886
Joined: February 20 2009
From: Another Sky




I hope not, i have IE and IE only D: i hope the problems get fixed soon MCF is kinda weird all jittery all the time.
Go to the top of the page
humbu111
post Apr 12 2010, 6:48 PM
Post #13


Believix Fairy
*********

Group: Former Staff
Posts: 28,010
Joined: March 23 2008
From: somewhere over the raiinbow





The warning label at the top of the forum is gone, does that mean we're allowed to upload and embed pics again ?
Go to the top of the page
wkw427
post Apr 16 2010, 4:44 PM
Post #14


A True Fairy
********

Group: Members
Posts: 3,201
Joined: January 23 2009





You use IE? (IMG:style_emoticons/default/icon_surprised.gif)

Never use IE. I would uninstall it, but its part of windows :\
Go to the top of the page
Hanna
post May 31 2010, 7:34 AM
Post #15


Believix Fairy
*********

Group: Senior Member
Posts: 11,067
Joined: July 24 2009
From: Finland




I don't use IE anymore, i rather use Firefox it's faster for me and more reliable.
Go to the top of the page

Fast ReplyAdd Reply
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 


RSS Time is now: 21st October 2019 - 4:47 AM